Summa sidvisningar

6 juli 2020

Lördag 25 juli 2020: Base Camp Fagersberget med Pelle Richardsson

Ta med din middag! Övernatta & prata utrustning! Base Camp Fagersberget lördag den 25 juli 2020.


Varje tur är ett äventyr! Nu drar vi till Fagersberget och upprättar en Base Camp. Ta gärna med de yngre! Om det inte är för torrt i terrängen gör vi en eld. Våra tält placeras i anslutning till toppen. Foto från från Alaska 2014. 


I anslutning till kvällen berättar Pelle Richardsson 
om sitt äventyr i Alaska 2014. Han beskriver vad det innebär med överlevnad, att packa lätt och rätt för turen och orientering med karta och kompass.

Plats: Fagersberget (nära Bergsviken 118 m ö.h.) N: 7257481 E: 794064

Vi samlas i anslutning till Fagersberget topp kl. 19.
Om du är osäker på var det ligger och hur vi ska ta oss upp så startar vi några från Turistcenters parkering kl. 17.30. Tyvärr igen samåkning i år.

För dig med Top of Piteå-kort är det ingen avgift. Övriga 300 kr. 

Unga som är 15 år och yngre gratis.

Vi tillämpar självklart Folkhälsomyndighetens råd om avstånd och hygien.
Därmed har vi ingen gemensam grillmiddag t ex. 

Fagersberget (nära Bergsviken 118 m ö.h.)
Foto 
Pelle Richardsson


1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slog han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) Förlorade kärleksformer
  3) Stoppa skilsmässa
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera