Summa sidvisningar

18 september 2019

Välkommen! Bok & Vandring 17–19 juli 2020
Välkommen! Dags att boka in nästa års Bok & Vandring i Jäckvik – den 17-19 juli 2020. Elin Anna Labba medverkar med sin nya bok ”Herrarna satte oss hit”. Stina Jackson kommer, succéförfattaren som sålt över 320 000 ex. av sin debutbok "Silvervägen". Nu med ny bok – Ödesmark. 
Illustratören Magnus Bard visar sin satiriska sida. 
Ylva Mårtens kopplar ett starkt grepp om barnens rättigheter med den nya boken "Vi måste börja med barnen".
För musik svarar riksspelman Daniel Wikslund. Lyssna gärna på hans senaste – Sommarvals: https://open.spotify.com/album/089MKP482jzRzbXOF6oZBx
Lars Gyllenhaal berättar om andra världskriget i Norden.

Linda Jones med ny bok "Bete sig".
Mathilda Marklund och Majlis Granström presenterar sin nya bok ”Mixen”. 

Maria Broberg deltar med sin nya bok "Bakvattn". 
Curt Persson, författare och forskare vid LTU, om Tornedalen och teknikhistoria.
Mats Karström,
gymnasielärare och biolog, Vuollerim, ledare för den prisbelönade naturvårdsgruppen "Steget före". Mats Karström har bl a varit med om att långsiktigt skydda fler än 100 gammelskogar. 


Föreningen Fjärilar i Pite Lappmark medverkar under Bok & vandring i Jäckvik den 17-19 juli 2020. Passa på att skaffa ny kunskap! Läs mer här: 
https://ffpl.weebly.com/


OBS Fler namn är på G! Vi har lagt ut ett fler inbjudningar och kan snart presentera mer om innehållet. 

PROGRAM I KORTHET
Vi startar torsdag 16 juli med bussresa från Skellefteå.

Möte i Glommersträsk, stopp i Arjeplog och vandring på kvällen i Jäckvik. 
Fredag 17 juli är det vandring på morgonen, seminarier / film hela dagen med guidade visningar och musikprogram på kvällen. Utflykt till Polcirkeln.
Lördag 18 juli fortsätter vi med vandring film och seminarier.
Söndag 19 juli blir det även vandring och seminarier t o m kl. 15.
Utanför vår pris för bokpass: På kvällen arrangerar vi möte vid vilstugan, gränsen mot Norge. Entré 300 kr inkl. middag.

Måndag 20 juli vandring till Nasafjäll från den norska sidan. Guidad visning i det gamla gruvområdet. 

PRISER
Pass Bok & Vandring: 350 kr / dag

Ett seminarium / film: 150 kr
Alla dagar från torsdagkväll till söndag e m 900 kr / person.
Priset inkl. även samtliga vandringar.

BOENDE
Vill du bo i Jäckvik dessa dagar?
Vi har ett flertal alternativ. Vandrarhem, stugor och lägenhet.
Skriv en rad om ditt önskemål: maria @ midsommarudden.se

Lägenhet hos Jäckviksliften bokas separat. 700 kr / lgh / natt.

KOST

Mat? Åh, vi är så tacksamma att Lina Appelros med sitt team är med oss. Hon är kockansvarig på Silver Resort, Arjeplog. Vi kan verkligen utlova goda rätter under alla dagar. För alla, oavsett om man vill äta vegetariskt eller veganskt. 
Vårt kök serverar fika under alla dagar.

Seminarierna i Jäckvik startar torsdagkväll den 17 juli och pågår t o m söndag kl. 15. Torsdagkväll kan den som önskar även gå en floravandring. 


BUSSRESA
Vår Litteraturbuss startar i Skellefteå kl. 8 den 16 juli med bl a stopp i Glommersträsk kl. 12. Då blir det möte med Stina Jackson hos Glommersbär. Bussresan som inkl. säker plats på mötet i Glommersträsk, lunch (Glommersträsk) och enklare middag (i Jäckvik) kostar 750 kr / person. Det innebär t o r över dagen Skellefteå–Jäckvik. Om du stannar i Jäckvik kostar resan 650 kr. Bussturen är en guidad tur där vi berättar om landskapet, olika författarskap och ger historiska glimtar. Här medverkar: Författaren Mikael Berglund och skribenten Maria Söderberg (stud. i historia). 
Boka din plats här: maria @ midsommarudden.se

Bok & Vandring förlängs i år till ett möte vid gränsen söndag 19 juli kl. 18 i Vilstugan med författaren Lars Gyllenhaal. Nästa dag erbjuds alla en tur till det gamla gruvområdet vid Nasafjäll. 

Läs mer här: https://midsommarudden.blogspot.com

Boka in dagarna redan nu! Som en sommarvals :)


Bok & vandring sker i samarbete med bland annat (alla medarrangörer är inte klara ännu):
Magasin Silvervägen
ABF Norr Arjeplog
Arjeplognytt.se
Top of Arjeplog

2019 års affisch. 
1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slog han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) Förlorade kärleksformer
  3) Stoppa skilsmässa
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera