Summa sidvisningar

2 augusti 2019

Lördag 17 augusti 2019: Arctic Circle Race mellan Guijaure – Polcirkeln


Vandra med oss till Guijaure den 16 augusti!
Det blir middag på kvällen. Nu stundar ett spännande arrangemang! Årets Arctic Circle Race mellan Guijaure och Polcirkeln är en av höjdpunkterna denna fina sommar. Här nedan några bilder från förra året och länkar för dig som vill veta mer.


Om tävlingen, se här: https://arcticcirclerace.se/?fbclid=IwAR2fVcWSLR_7pu8hjxFJI6NOd0_ZtVsFRJT9a8hdfvIvd5fSc5un6gJQDdQ

Läs artikel här i Arjeplognytt om förra årets tävling.
"– En otroligt fin sträcka för ett terränglopp! Jag kommer gärna tillbaka nästa år.
Anna Carlsson blev årets överraskning i Artic Circle Race. Den 33-åriga snabblöperskan från Abisko slog alla med häpnad när hon vann damklassen med 1:30:21."

https://www.arjeplognytt.se/2018/08/21/arctic-circle-race-2018-loparfest-vid-polcirkeln/


FAKTA OM LOPPET
Lördag den 17 augusti ser startfältet ut så här:
Elitklasserna startar 10.00 
Motion herr startar 10.15 
Motion dam startar 10.30
Banan är snitslad och skyltad med distans varje kilometer. Man följer en vandringsled hela vägen. Längd 17,2 km, och banan består av varierande terräng. Stenhällar, spångar och mindre stigar där det gäller att placera fötterna rätt. Bakom alla tävlande går funktionärer. De har med sig enklare sjukvårdssaker. Var medvetna om att mobiltäckning är begränsad och/eller otillgänglig i området.
Maxtiden är 4,5 timmar och senaste målgång är kl 15:00. 

Arrangör Experience Arjeplog och Magasin Silvervägen.
Mer här!
https://experiencearjeplog.se/
Läs senaste nr här:
https://issuu.com/fotografmariasoderberg/docs/issu_silver_road_2019_Vandra till startplatsen? Javisst. Den 16 augusti kl. 10 börjar vi gå från Polcirkeln (dvs där leden börjar). Sträckan är 16 km. 
På kvällen blir det middag i tältet eller i stugan. (Mer info finns om detta, ring om du vill boka middag / frukost 070 3500555). 

Missa inte!  
Kl. 19 den 17 augusti avrundar vi arrangemanget med en härlig middagsbuffé på Kraja Restaurang. Pris 299 kr. Begränsat antal platser, boka bord på 0961-31500 eller kraja@silverresort.se. Det är dessutom party med livemusik i samband med Krajafesten senare samma kväll i poolområdet.Här nedan några bilder från förra året: 

Lägg till bildtext
1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började bo tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande trollformler
  6) Uppdelningar
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera