Summa sidvisningar

5 januari 2018

15 juni 2018: Spring Nasaleden på minst 36 timmarNasaleden 70 km

Arvidsjaurs kommun har lagt upp karta med historik, information och bilder samt en detaljkarta finns att hämta i länk nedan under "Relaterade dokument", båda som PDF. I detaljkartan visas leden på en lägre skala (mer inzoomad) och i A4-format. 
För att spara ner GPS-spåret: Högerklicka på länken nedan och välj "Spara mål som" och spara filen på lämplig plats. Denna fil går sedan att lägga in på GPS:en för att ha ett spår att följa. Förlita dock inte bara på digitala hjälpmedel, utan använd egna sunda förnuftet också ute i naturen. Batterierna kan i värsta fall ta slut och då är det en fördel att kunna navigera med "vanlig" analog karta och kompass!

Under loppet Nasaleden kommer det att finnas minst 7 kontroller med god dryck & mackor. Dessa märks ut på karta vid start.
För att kunna planera våra kontroller är vi tacksamma för förhandsanmälan och betald startavgift 700 kr senast två dagar innan, bankgiro 5056-6181 eller Swish 123 345 35 94 (Midsummer). 
Men det hindrar inte att man även kan komma samma dag för att starta i loppet och betala på plats. 

Länkar: 
   
Faktaruta från vandrarbroschyr
hos 
Turistbyrån, Arvidsjaurs kommun 2018.

 Här finns mer information! 
Arvidsjaur kommun har utmärkt information på sin hemsida – se här:Information: Maria Söderberg, tel 070 3500555 
eller Arvidsjaur Turistbyrå, Sofie Lundberg Nilsson tel 0960-175 00.
Arrangör Magasin Silvervägen i samarbete med Glommersträsk Lappträsk IF.

Inspirerade av Sven Nilsson, som drog igång Glommersterrängen, kommer 100 kr av anmälningsavgiften för varje deltagare i loppet Nasaleden gå till Barncancerfonden. Resultatet redovisas vid avslutningen. 

Delta gärna i Glommersterrängen lördag 1 september 2018! Läs mer här: https://www.glommersterrangen.se/Inga kommentarer:

Skicka en kommentar